+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 termék
Összesen : 0 Ft
A kosár üres
Termék(ek) Mennyiség frissítése
Kupon
Aktiválás!
AJAX loader
A kupon kód nem érvényes! Kérem, írja be még egyszer!
Pénztár

Dr Tahy András: tapasztalatom a kevert baktériumtenyészet alkalmazásával kerti tavamban.

Egy Barátom javaslatára kezdtem kerti tavam baktériumkultúrás kezelését. A megadott dózisban először hetente, majd 2-3-4 hetente alkalmazva a következőket tapasztaltam. A víz letisztult, lebegő szennyeződések megszűntek. A zöldalga szinte teljesen, fonalalgák részben megfogyatkoztak. A legfontosabb mégis a vízi élőlények egészsége volt: elhullás szinte nem történt! A szaporodási kedv, eredményesség nagyon meggyőző volt.

kerti to akvarium kezelese aquavittel 01kerti to akvarium kezelese aquavittel 02kerti to akvarium kezelese aquavittel 03kerti to akvarium kezelese aquavittel 04

Akváriumi felhasználás: akváriumban a baktériumkultúra mind indító kultúra, mind fenntartó kezelésként hatásosnak bizonyult. Újonnan beállított akváriumban a szűrő a baktériumok nélkül 3-4 hétig nem képes a nitrát eliminálására. Abban az esetben, ha a kezdéskor baktériumkultúrával indítom a szűrőt, vagy a szűrőt és az akváriumot, a nitrogén megkötés már néhány órán belül megindul. Fenntartó kezeléssel itt is csökkenthető az algásodás, valamint a patogén flórák megjelenése, így az akvárium lakóinak egészsége védve van.