+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 termék
Összesen : 0 Ft
A kosár üres
Termék(ek) Mennyiség frissítése
Kupon
Aktiválás!
AJAX loader
A kupon kód nem érvényes! Kérem, írja be még egyszer!
Pénztár

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /var/www/clients/client4/web8/web/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 18
{SCPinterestShare href=https://agribiotech.hu/hu/referenciak/rokusfalvy-birtok-biohumusz-bactovit-biomax layout=button_count image=https://agribiotech.hu/images/referenciak/rokusfaly/RokusfalvyBirtok-tokek-310.jpg desc=Rókusfalvy Pál: 5-6 évvel ezelőtt talán a saját és a családom jövője miatt döntöttem úgy, hogy elkezdek BIO felé nyitni.... size=small}

Rókusfalvy Pál:

5-6 évvel ezelőtt talán a saját és a családom jövője miatt döntöttem úgy, hogy elkezdek BIO felé nyitni. Tavaly elkezdtünk egy olyan termékkel foglalkozni, melyik nekünk is nagyon sokat jelentett, Biohumusszal, illetve BactoVittel és BioMaxxal kezeltünk egy hektár szőlőt.

Az első tapasztalatok nagyon jók. Pár év és remélem, a boron is meglátszik. Nagyon fontosnak tartom a bio kezelést, hogy minél kevesebb kemikáliát használjon az ember a szőlőben. A jövő biztos, hogy ez.

RokusfalvyBirtok-szarak-280RokusfalvyBirtok-szolo-280RokusfalvyBirtok-tokek-280

 Ami érezhető és különbséget látjuk a szőlőn, egyértelműen örül a szölő nem csak mi. Szép, egészséges, nagyobb termés várható idén.