+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 item
Total : 0 Ft
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
AJAX loader
COUPON_CODE_INVALID
checkout
{SCPinterestShare href=https://agribiotech.hu/ru/fizetesi-feltetelek layout=button_count image= desc=Fizetési módok Érvényes: 2015.06.01.-től visszavonásig A fizetés 4 féle módon történhet: 1. utánvétel - fizetés a kiszállításkor történik. 2. előreutalás... size=small}

Fizetési módok

Érvényes: 2015.06.01.-től visszavonásig

 

A fizetés 4 féle módon történhet:

1. utánvétel - fizetés a kiszállításkor történik.

2. előreutalás – a megrendelést követően, miután a megrendelést visszaigazoltuk a megrendelésen szereplő összeget a feltüntetett számlaszámra kell átutalni. Hivatkozásként a megrendelés számát kérjük feltüntetni. Az összeg számlára érkezésekor postázzuk a csomagot.

Banki átutalással történő fizetés esetén a jóváírás, banki szolgáltatótól függően, több napot is igénybe vehet.
Cégek esetén a megrendelt termékek átvételéhez szükség van a cég pecsétjére vagy egy meghatalmazásra.

Név: Agribiotech Hungary Kft.
Cím: 1132, Budapest, Visegrádi utca 63/12
Adószám: 24649609-2-13
Bank: Unicredit Bank Zrt
Bankszámla szám: 10918001-00000044-92360004

Bankkártyás fizetés

3. Paypall

Két féle paypall fizetési lehetőség van.

Az egyik mikor van paypal regisztrációja és van rajta egyenleg, vagy van bankkártya csatolva hozzá. A másik paypal fizetés, mikor nincs regisztrációja, de a paypal rendszerét használja a bankkártyás vásárláshoz. Így a bankkártyás adatai biztonságban maradnak.

Miután az online webáruházban kiválasztotta a terméket és a fizetésnél a paypal-t választotta, át lesz irányítva a paypal oldalára ahol biztonságosan fizethet.

Jelenleg csak Magyarország területére áll módunkban kiszállítani. Az értékbiztosítás és az egyéb szükséges opciók miatt nem küldünk el terméket postai levélként!

Üzletünk szállítási partnere a kisebb csomagolású termékek esetén az Magyar Posta Zrt. (MPL Üzleti Csomag). A raktáron lévő termékeinket a legkésőbb a megrendelés napját követő nap 15:00 óráig adjuk postára, mely időgarantáltan a csomag felvételét követő másnap érkezik meg (kivéve a hétvége és az ünnepnap, ilyenkor a pénteken felvett küldemény csak hétfőn vagy az első munkanapon kerül kiszállításra).