+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 item
Total : 0 Ft
Your Cart is currently empty!
Product update
Coupon
add
AJAX loader
COUPON_CODE_INVALID
checkout

Házi komposztálás. Szerves hulladékből értékes biotrágya.

 Konyhánkban, nyaralónkban, kertes házunk környékén rengeteg, a növényeinknek számára értékes komposztálható szerves hulladék képződik, amit kertünkben felhasználhatunk. Komposztálni bármely kertben és hétvégi telken lehet, elegendő egy árnyékos hely és egy kis odafigyelés. Technológiánk abban különbözik a hagyományos komposztálásától, hogy a komposztálás előkészítésével egy időben a nagyüzemi tapasztalataink által gondosan összeállított baktériumokkal, gombákkal oltjuk be a kezelendő komposztott, a természetes komposztálási folyamatot meggyorsítva és a komposzt beltartalmát dúsítva. A baktériumokkal kezelt komposztban a fermentáció végén, magas csíraszámban megmaradnak a hasznos mikroorganizmusok. Ezért az így előállított komposzttal kezelt növények jelentős mennyiségű baktérium trágyához is jutnak.

Javasolt termékünk:

FermentStart komposztálást gyorsító mikrobiológiai készítmény

Megrendelem a terméket

Adagolás:

1 liter készítményt 100 liter lehetőleg klórmentes vízzel (esővíz, állott víz stb.) kell felhígítani. Az így kapott oldattal a komposztott belocsolni és átforgatni. A komposztláda folyamatos töltésénél, a bekevert oldattal rétegenként kell belocsolni.

A készítmény vízzel való hígítás után 72 órán belül fel kell használni! A készítmény kijuttatása felhős időben vagy esti órákban történjen, mert a mikrobák hamar elveszítik életképességüket közvetlen fényhatás következtében.