+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 termék
Összesen : 0 Ft
A kosár üres
Termék(ek) Mennyiség frissítése
Kupon
Aktiválás!
AJAX loader
A kupon kód nem érvényes! Kérem, írja be még egyszer!
Pénztár

Általános Szerződési Feltételek Agribiotech Webáruház
agribiotech_logo2015

érvényes 2015.08.01.-től – visszavonásig

Cégadatok:

Cégnév: Agribiotech Hungary Kft.

Cím:
Bemutató terem: 4600 Kisvárda, Városmajor út 54.
Székhely: 2040 Budaörs, Sirály utca 22.
Postacím: 1119. Budapest, Fehérvári út 125.
Cégjegyzékszám: 13-09-193839
Adószám: 24649609-2-13
Telefonszám: +36 30 817 2303
Vevőszolgálati kapcsolattartó: Hajdu László
Kapcsolattartó telefonszáma: +36 30 817 2303
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Átutalásus fizetés esetén, kérem ezeket az adatokat használja:

Cégnév: TabMark Kft.
Cím: 2040 Budaörs, Sirály utca 22.
Adószám: 10772517-2-13
Bank: Otp Bank Zrt.
Bankszámla szám: 11742173-26046507
IBAN: HU63 1174 2173 2604 6507 0000 0000
Bic (SWIFT) kod: OTPVHUHB

 

Bevezető rendelkezések

Az alábbi dokumentum az Agribiotech Hungary Kft. által üzemeltetett internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el.

Ezen szerződés magyar nyelven, írásban megkötött szerződésnek minősül, mely magyar nyelven kerül megkötésre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó szabályok érvényesek rá.

Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait valamint az Agribiotech Hungary Kft. webáruházában rendelést küld el, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy megismerte, magára nézve kötelezőnek tekinti és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF), amely Ön és az Agribiotech Hungary Kft. ( 1132, Budapest, Visegrádi 63) között, mint egyezség létrejött. Az az Agribiotech Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-et, és az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-et.

A webáruház csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A megrendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Agribiotech Hungary Kft. és a rendelést leadó magánszemély, egyéni vállalakozó vagy gazdasági társaság (továbbiakban: megrendelő) között, a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat a megrendelésben kiválasztott formában az átvételkor vagy azt megelőzően előreutalással, kártyás fizetéssel kiegyenlíti. A megrendelő a megrendelését a Megrendelés oldalon a „Az Általános Szerződési Feltételek” gomb megnyomásával elfogadja a szerződés feltételeit, rendeli meg a terméket, melyről megerősítő e-mailt kap. Az első tájékoztató e-mail a szerződés részleteit és a megrendelés számítástechnikai rendszerben történő rögzítésének sikerességét igazolja.

Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződést az Agribiotech Hungary Kft., mint eladó, és a megrendelő, mint Vevő között jön létre. A megrendelés elfogadásához az Ön vagy cége adatai szükségesek. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a megrendelést elutasítjuk. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az ÁSZF valamely pontjával a megrendelést indokolás nélkül töröljük. Abban az esetben, ha szándékosan, megtévesztő módon vagy szórakozásból ad le megrendelést és ebből kárunk keletkezik, feljelentést teszünk az összegnek megfelelően csalással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés vagy csalás vétség (bűntett) miatt. A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk. Az Agribiotech Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi szabályok betartásával ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét, azonban ezen adatokat csak a vásárlási folyamathoz tárolja le, harmadik személynek nem adja ki.

A szállítás módja és költségei:

Jelenleg csak Magyarország területére áll módunkban kiszállítani. Az értékbiztosítás és az egyéb szükséges opciók miatt nem küldünk terméket postai levélformátumban.

A webáruházban feltüntetett árak az áfát és a szállítás díját is tartalmazza.

Üzletünk szállítási partnere a kisebb csomagolású termékek esetén az Magyar Posta Zrt. (MPL Üzleti Csomag). A raktáron lévő termékeinket a legkésőbb a megrendelés napját követő nap 15:00 óráig adjuk postára, mely időgarantáltan a csomag felvételét követő másnap érkezik meg (kivéve a hétvége és az ünnepnap, ilyenkor a pénteken felvett küldemény csak hétfőn vagy az első munkanapon kerül kiszállításra). Előreutalás esetén a postára adás dátuma az átutalt összeg beérkezését követő első munkanap 15:00 óra.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben visszaigazolják.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti egység vagy darabár, melyek bruttó (ÁFA-t is tartalmazó) ár, Magyar Forintban kerülnek feltüntetésre és a magyarországi szállítási költséget is tartalmazza.

Az Agribiotech Hungary Kft. fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát.

Fizetés

A megrendelés után pontosított végösszeget - mely tartalmazza a termék(ek) vételárát -paypall-al, bankkártyás fizetéssel, utánvétellel, előreutalással vagy egyéni szerződés alapján átutalással lehet teljesíteni.

Előreutalás vagy utalás esetén annak tranzakciós költsége a megrendelőt terheli, mely a megrendelő és a vele szerződésben lévő pénzintézet közötti szerződésben feltüntetett díjszabás szerint történik.

Utánvétel esetén átvételkor a Magyar Posta Zrt. (MPL) alkalmazottjának kell kifizetni a megrendelt terméket.

A garancia (jótállás, szavatosság)

A kiszállított áru minőségi vizsgálaton esik át, mind a gyártó, mind az Agribiotech Hungary Kft. csomagolást végző munkatársa részéről. Ha mégis megtörténik, hogy valamelyik termékünk hibás, a törvényben szabályozott keretek között érvényesíthető a garancia.

A termék szavatossága a címkén feltüntetett tárolási feltételek mellett érvényes.

Elállási/Felmondási jog

Az Agribiotech Hungary Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés teljesítésétől - a megrendelő egyidejű írásban (e-mail), telefonon folytatott tájékoztatása mellett - a megrendelés visszaigazolását követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon. Amennyiben a megrendelő a megrendelés vételárát már átutalta, akkor az összeget maximum 3 munkanapon belül visszatérítjük. Agribiotech Hungary Kft. az általa történő elállás miatt anyagi felelősséget nem vállal, kártérítési eljárást vele szemben nem kezdeményezhető.

A jelen ÁSZF alapján az Agribiotech Hungary Kft. weboldalon keresztül megrendelt termékek megvásárlásától a vevő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A nyolc munkanapos határidő a megrendelt termékek kézhezvételének napján kezdődik. A vevőnek kell igazolni a kézhezvétel napját, és ezen igazolást az elállási nyilatkozatához csatolnia kell. Ebből a célból kérjük, vegye figyelembe a szállítási feltételeknél írtakat.

A vevő írásban, e-mailben elküldött nyilatkozattal gyakorolhatja elállási jogát. Az elállási nyilatkozatot a jelen ÁSZF "Cégadatok" fejezetében rögzített email címre kell megküldeni a fenti határidőn belül. Az elállási nyilatkozatban meg kell adni a megrendelésben szereplő minden adatot, a megrendelés kódszámát, illetve a megrendelésnek és a termék kézhezvételének az időpontját. Ezek hiányában, vagy ha egyéb okból az Agribiotech Hungary Kft. nem tudja beazonosítani, hogy az elállási nyilatkozat mely megrendelésre/vevőre/termékre vonatkozik és határidőben benyújtásra került-e, úgy az elállási nyilatkozatot nem tudja elfogadni.

Elállás esetén a vevő köteles, a termékek biztonságát, sérülésmentességét megfelelően biztosító csomagolásban (legalább olyan csomagolásba, amelyben az ő részére kézbesítve lett), ajánlott küldeményként visszaküldeni az Agribiotech Hungary Kft. részére a kérdéses termékeket. A visszaküldés költségeit a vevő viseli. Elállás esetén a vevő a termékkel együtt a vonatkozó számlát is köteles az Agribiotech Hungary Kft. részére visszaküldeni.
Az elektronikusan megküldött elállási nyilatkozat kézhezvételét követő legfeljebb 30 napon belül az Agribiotech Hungary Kft. a vevő által a részére kifizetett összeget visszatéríti a vevőnek, feltéve, hogy ezen határidőn belül a visszaküldött termékeket sértetlen állapotban megkapta. Az Agribiotech Hungary Kft. jogosult levonni a visszatérítendő összegből a visszaküldött termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának értékét. Az Agribiotech Hungary Kft. a szállítási költséget nem térit vissza, illetve a visszatérítendő összeg után kamatot nem fizet.

A vevő nem gyakorolhatja az elállási jogot egyedi termékek megrendelése esetén (lásd alább).

Termékszavatosság– Garancia

A kiszállított áru minőségi vizsgálaton esik át, mind a gyártó, mind az Agribiotech Hungary Kft. csomagolást végző munkatársa részéről. Ha mégis megtörténik, hogy valamelyik termékünk hibás, a törvényben szabályozott keretek között érvényesíthető a garancia.

A termék szavatossága a címkén feltüntetett tárolási feltételek mellett érvényes.

Amennyiben a webshopban megvásárolt termék már a vásárláskor hibás volt, és ez a hiba a vásárlást követően derül ki, úgy az Agribiotech Hungary Kft. köteles a vevő szavatossági igényét teljesíteni.
Az Agribiotech Hungary Kft. csak akkor köteles a szavatossági igényt teljesíteni, ha a termék már a vásárláskor is hibás volt. Ha a hiba a termék vásárlását követő 6 hónapon belül jelentkezik, akkor vélelmezni kell, hogy a hiba már a vásárláskor is fennállt, kivéve, ha Az Agribiotech Hungary Kft. az ellenkezőjét bizonyítani tudja. Amennyiben a hiba a vásárlást követő 6 hónapon túl jelentkezik, úgy a vevő köteles bizonyítani, hogy a hiba már a vásárláskor is fennállt. Az Agribiotech Hungary Kft. csak ebben az esetben köteles a szavatossági igényt teljesíteni. Az Agribiotech Hungary Kft. a címkéken lévő szavatossági időt vállal. A szavatossági igényre és annak teljesítésére egyebekben a Polgári törvénykönyvnek a hibás teljesítésre vonatkozó rendelkezései az irányadók. (Ennek összefoglalóját megtalálják a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján - http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/szavatossag)

A Termékismertetőben leírt tárolási szabályokat be kell tartani.

Az Agribiotech Hungary Kft. nem köteles a kicserélésre, amennyiben visszaküldött termék minősége alapján egyértelműen igazolható, hogy a termék a nem rendeltetésszerű használat vagy tárolás miatt lett hibás (például a mikrobiológiai termékeket napfényhatás érte, meleg hőmérsékleten tárolták, más szert keverték az üvegbe).

Amennyiben a megküldött termékre vonatkozóan a az Agribiotech Hungary Kft.nem tartozik szavatossággal a fent leírtak alapján, úgy erről a vevőt tájékoztatja és a terméket a vevő költségére utánvéttel postázza vissza a vevőnek. Egyebekben, a jogos szavatossági igény teljesítésének költségei (ideértve a javítás és a postázás költségeit is) az Agribiotech Hungary Kft.-t terhelik.

Panaszügyintézés helye, módja

Panaszát az alábbi módon teheti meg.

  • levélben: 1119. Budapest, Fehérvári út 125.
  • e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • telefonon: +36 30 817 2303 (munkanapon 9-17 óra között)

Panaszainak elintézéséhez szükséges, hogy közölje a kérdéses megrendelésben feltüntetett miden adatot, beleértve a megrendelés visszaigazolt kódszámát, hogy azonosítani tudjuk a panasszal érintett teljesítést.

A telefonon érkező panaszokat azonnal megvizsgáljuk és tájékoztatjuk álláspontunkról a panaszost, illetve lehetőség szerint azt orvosoljuk. Ha a vevő nem ért egyet a szóbeli panaszára kapott válasszal, írásban meg kell küldenie részünkre a panaszát. Ebben az esetben az alábbiak szerint, az írásbeli panaszokra vonatkozó rendelkezések szerint járunk el.

Az írásbeli panaszokat 5 munkanapon belül megvizsgáljuk és megválaszoljuk. Válaszunkat indokoljuk. Amennyiben válaszunkkal nem ért egyet, úgy felügyeleti szervünkhöz fordulhat panaszával.

Felügyeleti szerveink a következők:

  • megrendeléssel kapcsolatban (adatbeviteli hibák javításának lehetősége, visszaigazolás) az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság;
  • jogszabály szerinti kötelező tájékoztatás, adatok kötelező közzétételének elmulasztása esetén az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, illetve a Gazdasági versenyhivatala, amennyiben a mulasztás a gazdasági verseny érdemi befolyásolására alkalmas (bővebb információt a www.gvh.hu weboldalon talál);
  • elektronikus hirdetéssel kapcsolatos szabályok megsértése esetén a Nemzeti Hírközlési Hatóság (bővebb információt a www.nhh.hu weboldalon talál);
  • a termék minőségét, a szavatossági jogok érvényesítését, a fogyasztók tájékoztatását és a panaszügyintézést az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság
  • az Általános Szerződési Feltételek tartalmának jogszerűségét az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzi;
  • Társaságunk tevékenységének ellenőrzésére nézve az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság NFH Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége. Bővebb információt a www.nfh.hu weboldalon talál.

A panaszokra vonatkozó levelezéseket 3 évig megőrizzük.

A vásárló felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően.

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti az Agribiotech Hungary Kft. számára. Az Agribiotech Hungary Kft. ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.

A szerződés hatálya

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül. Az Agribiotech Hungary Kft. rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító-számot ad, melyet a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

Szerzői jog

Tilos az Agribiotech Hungary Kft. engedélye nélkül a nevét, képet, logo-t felhasználni minden olyan termékhez vagy szolgáltatáshoz amely nem tartozik az Agribiotech Hungary Kft.-hez, amely alkalmas az ügyfelek megtévesztésére, a vállalkozás vagy az internetes áruházának, nevének lejáratására. Az internetes oldalon található szöveges információk, képek, emblémák, tipográfiai és design elemek a szerzői jog hatálya alá esnek, tilos azokat az Agribiotech Hungary Kft. írásos engedélye nélkül sokszorosítani, terjeszteni vagy felhasználni.

Záró rendelkezések

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók. Bármilyen fajta jogvita esetén az Agribiotech Hungary Kft. mint üzemeltető székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság az illetékes.

 


Rólunk
Kapcsolat