+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 termék
Összesen : 0 Ft
A kosár üres
Termék(ek) Mennyiség frissítése
Kupon
Aktiválás!
AJAX loader
A kupon kód nem érvényes! Kérem, írja be még egyszer!
Pénztár

Referenciák

Egy Barátom javaslatára kezdtem kerti tavam baktériumkultúrás kezelését. A megadott dózisban először hetente, majd 2-3-4 hetente alkalmazva a következőket tapasztaltam. A víz letisztult, lebegő szennyeződések megszűntek. A zöldalga szinte teljesen, fonalalgák részben megfogyatkoztak. A legfontosabb mégis a vízi élőlények egészsége volt: elhullás szinte nem történt! A szaporodási kedv, eredményesség nagyon meggyőző volt.


Már közel voltam ahhoz, hogy feladjam az Orchideáim ápolását éveken keresztül. Semmi nem segített, pedig már szinte könyörögtem nekik, rakosgattam jobbra-balra.  Egyszerűen ott álltak gyönyörű szép zöld levelekkel, de nem hoztak virágokat.  És akkor találkoztam 'szuper' szerrel, Bactovittel, ami életre keltette meddő virágaimat, és nem csak az orchideáimat.  Hetente egyszer megspricceltem baktériumos vízzel növényeket és kb. 1 hónap múlva kezdtek növeszteni új hajtásokat és elkezdtek virágozni! Azóta félévente egyszer virágoznak mintha parancsszóra tennének.  Több mint elégedve vagyok a termékkel!  Köszönöm szépen!  


Rókusfalvy Birtok

Rókusfalvy Pál:

5-6 évvel ezelőtt talán a saját és a  családom jövője miatt döntöttem úgy, hogy elkezdek BIO felé nyitni. Tavaly elkezdtünk egy olyan termékkel foglalkozni, melyik nekünk is nagyon sokat jelentett, Biohumusszal, illetve BactoVittel és BioMaxxal kezeltünk egy hektár szőlőt. Az első tapasztalatok nagyon jók. Pár év és remélem, a boron is meglátszik. Nagyon fontosnak tartom a bio kezelést, hogy minél kevesebb kemikáliát használjon az ember a szőlőben. A jövő biztos, hogy ez. Ami érezhető és különbséget látjuk a szőlőn, egyértelműen örül a szőlő nem csak mi. Szép, egészséges, nagyobb termés várható idén.