+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 termék
Összesen : 0 Ft
A kosár üres
Termék(ek) Mennyiség frissítése
Kupon
Aktiválás!
AJAX loader
A kupon kód nem érvényes! Kérem, írja be még egyszer!
Pénztár
Hobbikert Blog

Hobbikert Blog (2)

Egyre többen használunk a főzéshez különböző fűszernövényeket, amitől ízletesebb és különlegesebb lesz az étel. Bár az üzletekben is széles választékban kaphatóak friss fűszerek, de elég drágák, főleg a biotermesztésűek. Pedig sokszor mennyire vágynánk a frissen vágott oregánóval meghintett hagymakrémlevesre croutonnal, vagy olasz tésztára friss bazsalikommal... Ah! Az otthon termesztett fűszernövényeim nemcsak zamatosak és egészségesek, hanem igazi díszei is a konyhámnak. Fűszereim mindig kéznél vannak és megbolondítják a leveseket, szószokat, ragukat és a gyermekeimnek készített szendvicseket. A konyhában fűszervágó kést használok, de az illatos bazsalikomot, oregánót mozsárban is szoktam aprítani, így könnyen keverhetőek, kenhetőek sajtokkal, vajjal.

hétfő, 23 november 2015 10:21

Veteményes kertben is akad ősszel tennivaló

Írta:

Miután végeztünk az őszi munkákkal, érdemes hagymát és fokhagymát eldugni az arra szánt ágyásba, így kiváló termést hoznak már kora tavasszal.

Az ágyást javaslom még ilyenkor jól felásni és a gaztól alaposan megtisztítani, a talajt elgereblyézni. A frissen trágyázott földbe a fokhagymát ne ültessük el. Tavaly megtrágyázott ágyást válasszuk.