+36 30 817 2303    info@agribiotech.hu

0 termék
Összesen : 0 Ft
A kosár üres
Termék(ek) Mennyiség frissítése
Kupon
Aktiválás!
AJAX loader
A kupon kód nem érvényes! Kérem, írja be még egyszer!
Pénztár

Miként legyen díszkertünk pázsitja bársonyosan zöld?
Sok kertészkedőnek okozhat gondot eligazodni az öko-, bio-, környezetkímélő termékek sokaságában. A BioMax termékek és Bactovit rendszert alkotva segít minden kultúrában.

 

Gyep telepítés és gondozás


A magról vetett gyepek esetén szinte nélkülözhetetlen a terület előkészítése során  a szerves anyag kijuttatása. A talaj-előkészítés során a 10 cm-re bedolgozott BioMax  Dry Mix szerves trágya  fogja megalapozni a sikeres kelést. Itt fokozottan figyelni kell a felszín kiszáradásának elkerülésére, a gyámoltalan fűszálak minden igényének kielégítésére, ezért az öntözésekhez kevert folyékony BioMax használata nagyon fontos az egyenletes kelés érdekében. A már meggyökeresedett, legalább egyszer nyírt, vetett gyepek esetében ezután már csak gyökérzet erősítése , az egyenletes és sűrű lombozat kialakítása a feladat , amihez a Bactovit minden öntözéshez keverése a biztonságos megoldás.


A gyepszőnyegek  és a már beállt gyepfelületek tápanyag-utánpótlására a BioMax száraz készítményt a gyepszellőztetéskor tavasszal kell kijuttatni. Ha nincs szellőztetve, akkor a felszínre kell szórni és lehetőleg átgereblyézni a területet. A kezdeti öntözéskor a BioMax Liquid regeneráló és növekedés serkentő hatását , a nyári vízpótláskor (késő este) a BactoVit közvetlen tápláló és fertőtlenítő hatását használjuk ki, az egységes gyep fenntartása érdekében.

Kellemes és eredményes kertészkedést!